Schutting Waverwoud

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Waverwoud? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Waverwoud. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waverwoud

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Waverwoud, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Waverwoud.

Tuinschermen Waverwoud

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Waverwoud

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Waverwoud uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Waverwoud.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Waverwoud is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Waverwoud zal vinden voor uw woning in Waverwoud. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Waverwoud eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Waverwoud.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Waverwoud van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Waverwoud

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Waverwoud is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Waverwoud

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenberg
schutting Berlicum
schutting Ewijk
schutting Aalden
schutting Eemnes
schutting Abcoude
schutting Vogelenzang
schutting Ermelo
schutting Tilburg
schutting Belfeld
schutting Hoorn
schutting Vledder