Schutting Oostvoorne

Op zoek naar een luxe schutting Oostvoorne? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Oostvoorne. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostvoorne

We werken alleen met bedreven medewerkers welke niks anders doen dan het bouwen van schuttingen Oostvoorne. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Oostvoorne gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Oostvoorne. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Oostvoorne.

Tuinschermen Oostvoorne

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Oostvoorne

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Oostvoorne.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oostvoorne is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Oostvoorne zal vinden voor uw woning in Oostvoorne. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Oostvoorne.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Oostvoorne. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Oostvoorne.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Oostvoorne.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oostvoorne

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Oostvoorne is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Oostvoorne

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haastrecht
schutting Heesch
schutting Breedeweg
schutting Middelbeers
schutting Gorssel
schutting Megen
schutting Groesbeek
schutting Varsseveld
schutting Maasdijk
schutting Leende
schutting Baarle-Nassau
schutting Havelte