Schutting Oostvoorne

Op zoek naar een hout beton schutting Oostvoorne? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Oostvoorne. Het plaatsen van een een schutting Oostvoorne kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostvoorne

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schutting Oostvoorne. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Oostvoorne. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oostvoorne.

Tuinschermen Oostvoorne

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oostvoorne

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Oostvoorne uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oostvoorne: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Oostvoorne die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oostvoorne.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oostvoorne is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Oostvoorne die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin Oostvoorne? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Oostvoorne bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Oostvoorne.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Oostvoorne

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Oostvoorne niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Oostvoorne heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oostvoorne

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting West-Terschelling
schutting Sambeek
schutting Ammerstol
schutting Kamerik
schutting Hippolytushoef
schutting Helmond
schutting Eijsden
schutting Zandvoort
schutting Aalden
schutting Lochem
schutting Zoetermeer
schutting Sambeek