Schutting Oostvoorne

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting in Oostvoorne? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het plaatsen van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Oostvoorne

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Oostvoorne.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Oostvoorne is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Oostvoorne. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Oostvoorne voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Oostvoorne bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Oostvoorne

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bolsward
schutting Steenwijk
schutting Sevenum
schutting Waddinxveen
schutting Valkenburg
schutting Kudelstaart
schutting Goedereede
schutting Halfweg
schutting Vlodrop
schutting Bennebroek
schutting Nuenen
schutting Susteren