Schutting Scharwoude

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Scharwoude? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Scharwoude. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe tuinafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de tuinafscheiding correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Scharwoude

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Scharwoude zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Scharwoude.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Scharwoude is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen Scharwoude. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Scharwoude.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Scharwoude. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Scharwoude

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuwegein
schutting Hoevelaken
schutting Oudewater
schutting Haaksbergen
schutting Rhenen
schutting Huissen
schutting Winschoten
schutting Lichtenvoorde
schutting Markelo
schutting Nieuwkuijk
schutting Zoetermeer
schutting Cothen