Schutting Scharwoude

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Scharwoude? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Scharwoude. Het monteren van een een schutting Scharwoude kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scharwoude

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Scharwoude, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Scharwoude gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Scharwoude bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Scharwoude. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Scharwoude.

Tuinschermen Scharwoude

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Scharwoude

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Scharwoude: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Scharwoude.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Scharwoude is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Scharwoude. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Scharwoude eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Scharwoude plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Scharwoude van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Scharwoude

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Scharwoude is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Scharwoude heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Scharwoude

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesel
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Petten
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Cothen
schutting Reusel
schutting Terneuzen
schutting Axel
schutting Schagen
schutting Abcoude
schutting Halsteren
schutting Meijel