Schutting Scharwoude

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Scharwoude? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Scharwoude

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Scharwoude.

Een erfafscheiding kopen in Scharwoude hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Scharwoude is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Scharwoude.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Scharwoude. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Scharwoude.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Scharwoude

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dinteloord
schutting Hoogkarspel
schutting Heeze
schutting Zuidland
schutting Chaam
schutting Ederveen
schutting Weerselo
schutting Rilland
schutting Oosterhesselen
schutting Ten Boer
schutting Zeewolde
schutting Giesbeek