Schutting Haaften

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Haaften? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Haaften. Het monteren van een schuttingen Haaften kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haaften

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Haaften bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Haaften erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Haaften zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Haaften.

Tuin schermen Haaften

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Haaften

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Haaften: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Haaften.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Haaften is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Haaften zult aantreffen voor uw woning in Haaften. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Haaften? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Haaften. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Haaften van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Haaften

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting Haaften is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Haaften

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maarn
schutting Beek
schutting Opheusden
schutting Vaals
schutting Abbekerk
schutting Emmer-Compascuum
schutting Marknesse
schutting Hattem
schutting Landsmeer
schutting Heel
schutting Amsterdam
schutting Volkel