Schutting Haaften

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Haaften? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Het zetten van een schutting bij u in Haaften kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de schutting correct monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Haaften

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Haaften.

Een erfafscheiding kopen in Haaften hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Haaften is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Haaften. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Haaften eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Haaften. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Haaften

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Epe
schutting Dreumel
schutting Hasselt
schutting Avenhorn
schutting Zuidlaren
schutting Heerhugowaard
schutting Ooij
schutting Noordwijkerhout
schutting Waspik
schutting Giessenburg
schutting Milheeze
schutting Nijnsel