Schutting Haaften

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Haaften? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Haaften. Het plaatsen van een schuttingen Haaften kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haaften

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Haaften foutloos zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Haaften gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Haaften bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Haaften.

Tuin schermen Haaften

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Haaften

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Haaften uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Haaften die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Haaften.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Haaften is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Haaften die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Haaften.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Haaften. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Haaften.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Haaften gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Haaften

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Haaften. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Haaften

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Twello
schutting Harderwijk
schutting Hank
schutting Kollum
schutting Veenendaal
schutting Posterholt
schutting Beesel
schutting Reusel
schutting Groesbeek
schutting Vroomshoop
schutting Middenbeemster
schutting Waddinxveen