Schutting Diest

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Diest? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Diest. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Diest

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Diest, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Diest vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Diest.

Tuinschermen Diest

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Diest

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Diest.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Diest is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Diest. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Diest.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Diest zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Diest van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Diest

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Diest is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Diest

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasland
schutting Afferden
schutting Streefkerk
schutting Barendrecht
schutting Ootmarsum
schutting Bleiswijk
schutting Chaam
schutting Sliedrecht
schutting Dieteren
schutting Borculo
schutting Breezand
schutting Odoorn