Schutting Surhuisterveen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Surhuisterveen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Surhuisterveen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Surhuisterveen

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Surhuisterveen correct zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Surhuisterveen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Surhuisterveen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Surhuisterveen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Surhuisterveen.

Tuinschermen Surhuisterveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Surhuisterveen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Surhuisterveen.

Een tuinafscheiding plaatsen Surhuisterveen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Surhuisterveen is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Surhuisterveen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Surhuisterveen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Surhuisterveen. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Surhuisterveen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Surhuisterveen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Surhuisterveen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Surhuisterveen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Surhuisterveen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Baexem
schutting Eelde
schutting Borne
schutting Kerkrade
schutting Genemuiden
schutting Giessen
schutting Haaften
schutting Eefde
schutting Rucphen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Best