Schutting Surhuisterveen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Surhuisterveen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Surhuisterveen. Het plaatsen van een schuttingen Surhuisterveen kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Surhuisterveen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Surhuisterveen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Surhuisterveen gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Surhuisterveen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Surhuisterveen.

Tuinschermen Surhuisterveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Surhuisterveen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Surhuisterveen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Surhuisterveen die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Surhuisterveen.

Een tuinafscheiding plaatsen Surhuisterveen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Surhuisterveen is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Surhuisterveen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Surhuisterveen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Surhuisterveen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Surhuisterveen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Surhuisterveen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Surhuisterveen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Surhuisterveen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Callantsoog
schutting Callantsoog
schutting Erp
schutting Philippine
schutting Meerlo
schutting Beegden
schutting Westerhoven
schutting Renswoude
schutting Wanssum
schutting Harlingen
schutting Amersfoort
schutting Emmeloord