Schutting Surhuisterveen

Op zoek naar een beton schutting bij u in Surhuisterveen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Het monteren van een schutting bij u in Surhuisterveen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Surhuisterveen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Surhuisterveen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Surhuisterveen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin bij u in Surhuisterveen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Surhuisterveen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Surhuisterveen. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Surhuisterveen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oude-Tonge
schutting Beek
schutting Berkel-Enschot
schutting Aalden
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Loenen
schutting Ooij
schutting Helvoirt
schutting Geesteren
schutting Goes
schutting Made
schutting Valkenburg