Schutting Hoeilaart

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Hoeilaart? Prins schuttingen kan uw schutting Hoeilaart bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Hoeilaart deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoeilaart

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Hoeilaart, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hoeilaart erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Hoeilaart bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hoeilaart.

Tuinschermen Hoeilaart

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Hoeilaart

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoeilaart uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Hoeilaart die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hoeilaart.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Hoeilaart is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Hoeilaart die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Hoeilaart eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Hoeilaart. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Hoeilaart gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Hoeilaart

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Hoeilaart niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hoeilaart heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hoeilaart

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Maartensdijk
schutting Smilde
schutting Oud-Heusden
schutting Grave
schutting Hallum
schutting Leeuwarden
schutting Lemelerveld
schutting Roelofsarendsveen
schutting Hengelo
schutting Almelo
schutting Doornenburg
schutting Sneek