Schutting Loenhout

Op zoek naar een moderne schutting Loenhout? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Loenhout. Het bouwen van een een schutting Loenhout kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loenhout

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Loenhout bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Loenhout erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Loenhout.

Tuin schermen Loenhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Loenhout

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Loenhout.

Een schutting plaatsen Loenhout hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Loenhout is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Loenhout. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Loenhout? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Loenhout zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Loenhout.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Loenhout

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Loenhout. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Loenhout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Loenhout

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zevenhuizen
schutting Lienden
schutting Hilvarenbeek
schutting Heinkenszand
schutting Schoonhoven
schutting IJzendijke
schutting Goes
schutting Limbricht
schutting Wieringerwerf
schutting Wassenaar
schutting Goirle
schutting Oudewater