Schutting Loenhout

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Loenhout? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Loenhout. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loenhout

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Loenhout bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Loenhout gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Loenhout. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Loenhout.

Tuinschermen Loenhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Loenhout

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Loenhout uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Loenhout: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Loenhout die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Loenhout.

Een schutting kopen Loenhout hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Loenhout is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Loenhout zult tegenkomen voor uw woning in Loenhout. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Loenhout.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Loenhout zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Loenhout.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Loenhout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Loenhout. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Loenhout

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Uddel
schutting Molenhoek
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Heythuysen
schutting Kerkrade
schutting Haaksbergen
schutting Krabbendijke
schutting Balk
schutting Urk
schutting De Lier
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Sint Annaland