Schutting Erp

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting in Erp? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niets anders doen dan het zetten van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Erp

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Erp.

Een erfafscheiding plaatsen in Erp hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Erp is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Erp. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Erp? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Erp zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Erp

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wamel
schutting Haalderen
schutting Hasselt
schutting Prinsenbeek
schutting Ten Boer
schutting Dalen
schutting Lichtenvoorde
schutting Wijhe
schutting Zwaagwesteinde
schutting Kapelle
schutting Stellendam
schutting Dirksland