Schutting Vorselaar

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Vorselaar? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Vorselaar. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vorselaar

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Vorselaar, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Vorselaar gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Vorselaar.

Tuinschermen Vorselaar

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vorselaar

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Vorselaar die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vorselaar.

Een schutting kopen Vorselaar hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vorselaar is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Vorselaar. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Vorselaar.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Vorselaar.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Vorselaar gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Vorselaar

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Vorselaar niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Vorselaar

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wemeldinge
schutting Nederweert
schutting Sevenum
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Zuidhorn
schutting Almere
schutting IJburg
schutting Vlodrop
schutting Rijsbergen
schutting Rockanje
schutting Aduard
schutting Beesd