Schutting Vorselaar

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Vorselaar? Wij kunnen de schutting Vorselaar op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Vorselaar bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vorselaar

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Vorselaar. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Vorselaar vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Vorselaar bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Vorselaar. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Vorselaar.

Tuin schermen Vorselaar

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vorselaar

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Vorselaar.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Vorselaar is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Vorselaar. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Vorselaar eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Vorselaar. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Vorselaar van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Vorselaar

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Vorselaar is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Vorselaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vorselaar

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerenveen
schutting Lekkerkerk
schutting Ten Boer
schutting Wieringerwerf
schutting Ooij
schutting Onstwedde
schutting Dieren
schutting Wognum
schutting Vijfhuizen
schutting Aalsmeer
schutting Kamerik
schutting Den Oever