Schutting Bonheiden-Putsesteenweg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Bonheiden-Putsesteenweg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Bonheiden-Putsesteenweg. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bonheiden-Putsesteenweg

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Bonheiden-Putsesteenweg correct zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Bonheiden-Putsesteenweg erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Bonheiden-Putsesteenweg zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Bonheiden-Putsesteenweg. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bonheiden-Putsesteenweg.

Tuinschermen Bonheiden-Putsesteenweg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Bonheiden-Putsesteenweg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Bonheiden-Putsesteenweg.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Bonheiden-Putsesteenweg is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Bonheiden-Putsesteenweg. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Bonheiden-Putsesteenweg.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Bonheiden-Putsesteenweg. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Bonheiden-Putsesteenweg zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bonheiden-Putsesteenweg.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bonheiden-Putsesteenweg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Bonheiden-Putsesteenweg. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Bonheiden-Putsesteenweg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bonheiden-Putsesteenweg

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Overasselt
schutting Nijmegen
schutting Montfort
schutting Baarle-Nassau
schutting Westervoort
schutting Huister Heide
schutting Abcoude
schutting Neer
schutting Dodewaard
schutting Menaldum
schutting Krimpen aan de Lek