Schutting Oosterwolde

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Oosterwolde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Oosterwolde kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding perfect plaatsen. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Oosterwolde

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Oosterwolde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Oosterwolde is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Oosterwolde. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we bij u in Oosterwolde voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Oosterwolde. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Oosterwolde. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Oosterwolde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ede
schutting Rijsoord
schutting Beekbergen
schutting Borne
schutting Roden
schutting Middenmeer
schutting Vijfhuizen
schutting Aalten
schutting Baarn
schutting Werkhoven
schutting Hoogkarspel
schutting Bedum