Schutting Oosterwolde

Op zoek naar een hout beton schutting Oosterwolde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Oosterwolde. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosterwolde

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Oosterwolde bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Oosterwolde gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Oosterwolde bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Oosterwolde.

Tuinschermen Oosterwolde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oosterwolde

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Oosterwolde uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oosterwolde: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Oosterwolde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Oosterwolde is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Oosterwolde. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Oosterwolde.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Oosterwolde zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oosterwolde van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oosterwolde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Oosterwolde. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Oosterwolde

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maurik
schutting Berkel-Enschot
schutting Den Burg
schutting Leiden
schutting Kamerik
schutting Drunen
schutting Balkbrug
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Baarle-Hertog
schutting Linne
schutting Broek op Langedijk
schutting Halfweg