Schutting Wijnegem

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Wijnegem? Wij kunnen uw schutting Wijnegem bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Wijnegem bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijnegem

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Wijnegem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wijnegem erg gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Wijnegem bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wijnegem.

Tuin schermen Wijnegem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wijnegem

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wijnegem.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Wijnegem is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Wijnegem die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Wijnegem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wijnegem bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wijnegem.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Wijnegem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Wijnegem is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Wijnegem

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Abcoude
schutting Sint Michielsgestel
schutting Oosterwolde
schutting Eersel
schutting Geldermalsen
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Panningen
schutting Asten
schutting Wijhe
schutting Nagele
schutting Haps
schutting Ooltgensplaat