Schutting Ten-Boer

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Ten-Boer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Ten-Boer

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Ten-Boer.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Ten-Boer is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Ten-Boer. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Ten-Boer? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Ten-Boer. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ten-Boer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Waalre
schutting Lexmond
schutting Hengelo
schutting Mijnsheerenland
schutting Vogelenzang
schutting Oosterhesselen
schutting Dwingeloo
schutting Renswoude
schutting Hulst
schutting Vorden
schutting Blaricum
schutting Bergen