Schutting Ten Boer

Rond aan het kijken voor een beton schutting Ten Boer? Prins schuttingen kan de schutting Ten Boer bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Ten Boer deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ten Boer

We werken enkel met ervaren personeel welke niks anders verrichten dan het installeren van schutting Ten Boer. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Ten Boer zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ten Boer.

Tuin schermen Ten Boer

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ten Boer

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Ten Boer.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Ten Boer is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Ten Boer. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Ten Boer.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Ten Boer. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Ten Boer zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Ten Boer gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Ten Boer

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Ten Boer. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Ten Boer

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andijk
schutting Ursem
schutting Bergambacht
schutting Hengelo
schutting Vianen
schutting Wemeldinge
schutting De Lier
schutting Veen
schutting Aalsmeer
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Nijmegen
schutting Wijlre