Schutting Branst

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Branst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Branst. Het plaatsen van een een schutting Branst kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Branst

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Branst, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Branst vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Branst bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Branst. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Branst.

Tuinschermen Branst

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Branst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Branst.

Een tuinafscheiding kopen Branst hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Branst is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Branst zal tegenkomen voor uw woning in Branst. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Branst? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Branst.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Branst gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Branst

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Branst. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Branst heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Branst

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langenboom
schutting IJsselmuiden
schutting Drogeham
schutting Rijssen
schutting Dinxperlo
schutting Afferden
schutting Oldenzaal
schutting Gouderak
schutting Brakel
schutting Heusden
schutting Epe
schutting Oisterwijk