Schutting Branst

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Branst? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Branst. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Branst

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het installeren van schuttingen Branst. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Branst erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Branst bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Branst.

Tuinschermen Branst

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Branst

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Branst: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Branst die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Branst.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Branst is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Branst zal aantreffen voor uw woning in Branst. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Branst? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Branst. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Branst.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Branst.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Branst

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Branst nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Branst

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alblasserdam
schutting Enschede
schutting Mijdrecht
schutting Simpelveld
schutting Giesbeek
schutting Roelofsarendsveen
schutting Milheeze
schutting Maartensdijk
schutting Vlissingen
schutting Vorden
schutting Medemblik
schutting Beesel