Schutting Ameide

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ameide? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Ameide. Het zetten van een schuttingen Ameide kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ameide

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Ameide bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ameide.

Tuin schermen Ameide

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ameide

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Ameide die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Ameide.

Een schutting plaatsen Ameide hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ameide is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Ameide die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Ameide.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Ameide zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ameide.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Ameide

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Ameide is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Ameide

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harlingen
schutting Breda
schutting Ammerstol
schutting Lochem
schutting Abcoude
schutting Schagen
schutting Heeze
schutting Renswoude
schutting Twello
schutting Sprundel
schutting Utrecht
schutting Hoogvliet