Schutting Ameide

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting in Ameide? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van erfafscheidingen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Ameide

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Ameide.

Een erfafscheiding plaatsen in Ameide hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Ameide is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Ameide. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Ameide? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Ameide.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Ameide

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Aarle-Rixtel
schutting Wagenberg
schutting Beesel
schutting Riethoven
schutting Venray
schutting Elst
schutting Kampen
schutting Haelen
schutting Vierlingsbeek
schutting Dommelen
schutting Schimmert
schutting Den Bosch