Schutting Bree

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bree? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Bree. Het zetten van een schutting Bree kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van tuinafscheidingen. Het is voornaam dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Bree

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Bree.

Een tuinafscheiding plaatsen Bree hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Bree is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Bree.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Bree.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Bree

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Angerlo
schutting Arnemuiden
schutting Appingedam
schutting Apeldoorn
schutting Bussum
schutting Genemuiden
schutting Den Oever
schutting Breezand
schutting Wouw
schutting Zuidwolde
schutting Fijnaart
schutting Soest