Schutting Bree

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Bree? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Bree. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bree

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Bree perfect plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Bree erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Bree.

Tuin schermen Bree

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Bree

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Bree uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Bree: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Bree die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Bree.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Bree is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Bree die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Bree.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Bree. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Bree.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bree van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bree

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Bree. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bree heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bree

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harmelen
schutting Posterholt
schutting Esch
schutting Tubbergen
schutting Winkel
schutting Philippine
schutting Roosendaal
schutting Someren
schutting Huijbergen
schutting Norg
schutting Putte
schutting Gasselternijveen