Schutting Bree

Op zoek naar een moderne schutting Bree? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Bree. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bree

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Bree, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Bree bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Bree.

Tuin schermen Bree

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bree

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Bree.

Een schutting plaatsen Bree hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bree is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Bree zult tegenkomen voor uw woning in Bree. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Bree? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Bree. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Bree plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Bree gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Bree

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Bree. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Bree

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidlaren
schutting Chaam
schutting Huissen
schutting Montfort
schutting Bergum
schutting Venlo
schutting Olst
schutting Heythuysen
schutting Bathmen
schutting Oud Gastel
schutting Vessem
schutting Rijen