Schutting Haps

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Haps? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Haps. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haps

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Haps foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Haps. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Haps.

Tuin schermen Haps

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Haps

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Haps uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Haps.

Een tuinafscheiding kopen Haps hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Haps is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting Haps die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Haps? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Haps zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Haps.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Haps

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Haps nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Haps

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stramproy
schutting Denekamp
schutting Heech
schutting Scherpenzeel
schutting Almere-Stad
schutting Gilze
schutting Soerendonk
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Lage Zwaluwe
schutting Dalen
schutting Maasdam
schutting De Zilk