Schutting Haps

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Haps? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Haps

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Haps.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Haps is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Haps. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Haps? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Haps.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Haps

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Helmond Brandevoort
schutting Leerdam
schutting Deurne
schutting Bovenkarspel
schutting Wanroij
schutting Ooij
schutting Vuren
schutting Brakel
schutting Haaften
schutting Spijkenisse
schutting Surhuisterveen
schutting Zoetermeer