Schutting Minderhout

Op zoek naar een hout beton schutting Minderhout? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Minderhout. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Minderhout

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Minderhout bent u zeker van een correct eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Minderhout vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Minderhout zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Minderhout.

Tuin schermen Minderhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Minderhout

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Minderhout: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Minderhout die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Minderhout.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Minderhout is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Minderhout die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Minderhout.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Minderhout. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Minderhout. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Minderhout van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Minderhout

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Minderhout. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Minderhout

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijk
schutting Kruisland
schutting Angerlo
schutting Kampen
schutting Haelen
schutting Meijel
schutting Veenendaal
schutting Fijnaart
schutting Kortenhoef
schutting Vlissingen
schutting Ter Heijde
schutting Norg