Schutting Minderhout

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Minderhout? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Minderhout. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de tuinafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van tuinafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Schutting Minderhout

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Minderhout zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen Minderhout.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Minderhout is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding zult tegenkomen Minderhout. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Minderhout.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Minderhout zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Minderhout

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kruisland
schutting Margraten
schutting Linne
schutting Haaften
schutting Coevorden
schutting Vogelenzang
schutting Vlagtwedde
schutting Bemmel
schutting Oenkerk
schutting Maarn
schutting Leende
schutting Etten-Leur