Schutting Kockengen

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Kockengen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Kockengen kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kockengen

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Kockengen.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Kockengen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Kockengen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Kockengen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Kockengen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Kockengen zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Kockengen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Broek in Waterland
schutting Venlo
schutting Schinveld
schutting Heel
schutting Wervershoof
schutting Maasdijk
schutting Laren
schutting Den Oever
schutting Warffum
schutting Sint Annaparochie
schutting Didam
schutting Goor