Schutting Kockengen

Op zoek naar een nieuwe schutting Kockengen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Kockengen. Het zetten van een schuttingen Kockengen kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kockengen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Kockengen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kockengen erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Kockengen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Kockengen.

Tuinschermen Kockengen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Kockengen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kockengen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Kockengen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Kockengen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kockengen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kockengen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Kockengen eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Kockengen bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Kockengen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kockengen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Kockengen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kockengen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kockengen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Kamerik
schutting Dommelen
schutting Oudewater
schutting Pijnacker
schutting Julianadorp
schutting Tweede Exloërmond
schutting Bergentheim
schutting Andijk
schutting Breda
schutting Zegveld
schutting Twello