Schutting Kockengen

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Kockengen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Kockengen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kockengen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Kockengen bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Kockengen vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Kockengen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kockengen.

Tuinschermen Kockengen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Kockengen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Kockengen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Kockengen.

Een schutting kopen Kockengen hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Kockengen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Kockengen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Kockengen.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Kockengen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Kockengen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kockengen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Kockengen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Kockengen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kockengen

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkerk
schutting Huijbergen
schutting Lage Zwaluwe
schutting Oisterwijk
schutting Almere
schutting Beesd
schutting Apeldoorn
schutting Sint Philipsland
schutting Vlodrop
schutting Zuidlaren
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Waddinxveen