Schutting Sterrebeek

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Sterrebeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Sterrebeek. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sterrebeek

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Sterrebeek bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Sterrebeek bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Sterrebeek.

Tuin schermen Sterrebeek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Sterrebeek

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Sterrebeek.

Een tuinafscheiding plaatsen Sterrebeek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sterrebeek is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Sterrebeek die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Sterrebeek eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Sterrebeek.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sterrebeek.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Sterrebeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Sterrebeek. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Sterrebeek

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lieshout
schutting Ravenstein
schutting Emmeloord
schutting Ammerstol
schutting Heythuysen
schutting Egmond aan Zee
schutting Zuidwolde
schutting Kockengen
schutting Chaam
schutting Oldemarkt
schutting Dokkum
schutting Giessenburg