Schutting Nieuwerkerk-aan-den-IJssel

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Nieuwerkerk-aan-den-IJssel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Nieuwerkerk-aan-den-IJssel

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Nieuwerkerk-aan-den-IJssel.

Een erfafscheiding kopen in Nieuwerkerk-aan-den-IJssel hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Nieuwerkerk-aan-den-IJssel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Nieuwerkerk-aan-den-IJssel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Nieuwerkerk-aan-den-IJssel. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de erfafscheidingen die we leveren in Nieuwerkerk-aan-den-IJssel. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nieuwerkerk-aan-den-IJssel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ooltgensplaat
schutting Schaijk
schutting Haaren
schutting Loppersum
schutting Ospel
schutting Herwijnen
schutting Oosterwolde
schutting Stolwijk
schutting Renkum
schutting Zwolle
schutting Heinkenszand
schutting Etten-Leur