Schutting Ammerzoden

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Ammerzoden? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Ammerzoden

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Ammerzoden.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ammerzoden is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Ammerzoden? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Ammerzoden. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Ammerzoden bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ammerzoden

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Langerak
schutting Leegkerk
schutting Stadskanaal
schutting Heusden
schutting Hardegarijp
schutting Bruinisse
schutting Heinenoord
schutting Haamstede
schutting Helvoirt
schutting Gouda
schutting Rotterdam
schutting Borculo