Schutting Ammerzoden

Op zoek naar een beton schutting Ammerzoden? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Ammerzoden. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ammerzoden

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ammerzoden perfect plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Ammerzoden. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ammerzoden.

Tuinschermen Ammerzoden

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Ammerzoden

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Ammerzoden.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ammerzoden is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ammerzoden. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben we Ammerzoden eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Ammerzoden. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ammerzoden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Ammerzoden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ammerzoden. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Ammerzoden

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Etten-Leur
schutting Velserbroek
schutting Nieuwstadt
schutting Achterveld
schutting Nijkerk
schutting Horn
schutting Schoonhoven
schutting Sint Oedenrode
schutting Strijen
schutting Arcen
schutting Moordrecht
schutting Oost-Souburg