Schutting Mill

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting in Mill? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Mill kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Mill

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Mill.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Mill is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Mill. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Mill.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Mill zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Mill

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Arnhem
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Andelst
schutting Tweede Exloërmond
schutting Zwartsluis
schutting Boshoven
schutting Bovensmilde
schutting Havelte
schutting Mill
schutting Almere-Haven
schutting Rossum
schutting Ter Heijde