Schutting Postel

Op zoek naar een luxe schutting Postel? Wij kunnen de schutting Postel bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Postel deskundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Postel kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Postel

We werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Postel. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Postel vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Postel zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Postel. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Postel.

Tuinschermen Postel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Postel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Postel uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Postel.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Postel is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Postel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Postel eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Postel. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Postel.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Postel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Postel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Postel niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Postel

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoeven
schutting Hellendoorn
schutting Reeuwijk
schutting Herkenbosch
schutting Hardegarijp
schutting Dieren
schutting Andijk
schutting Mill
schutting Schaijk
schutting Odijk
schutting Drogeham
schutting Leegkerk