Schutting Steenderen

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Steenderen? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Steenderen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Steenderen.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Steenderen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Steenderen eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Steenderen. Het was nog nooit zo simpel! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Steenderen.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Steenderen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nunspeet
schutting Oost-Souburg
schutting Pannerden
schutting Vianen
schutting Hank
schutting De Lutte
schutting Maurik
schutting Raalte
schutting Wagenberg
schutting Beilen
schutting Rozenburg
schutting Leusden