Schutting Steenderen

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Steenderen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Steenderen leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Steenderen vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenderen

We werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Steenderen. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Steenderen erg gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Steenderen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Steenderen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Steenderen.

Tuinschermen Steenderen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Steenderen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Steenderen.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Steenderen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Steenderen die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Steenderen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Steenderen. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Steenderen zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Steenderen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Steenderen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Steenderen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Steenderen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Steenderen

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Limmen
schutting Dorst
schutting Spakenburg
schutting Eefde
schutting Linne
schutting Holwerd
schutting Zwolle
schutting Dwingeloo
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Lexmond
schutting Eindhoven