Schutting Steenderen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Steenderen? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Steenderen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenderen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Steenderen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Steenderen erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen Steenderen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Steenderen.

Tuinschermen Steenderen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Steenderen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Steenderen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Steenderen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Steenderen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Steenderen.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Steenderen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Steenderen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Steenderen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Steenderen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Steenderen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort Steenderen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinkenszand
schutting Maassluis
schutting Wijlre
schutting Muiderberg
schutting Middelrode
schutting Schinnen
schutting Hulsberg
schutting Onstwedde
schutting Rossum
schutting Maasdijk
schutting Langeraar
schutting Velden