Schutting Lisse

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lisse? Wij kunnen uw schutting Lisse leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Lisse vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lisse

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Lisse bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Lisse bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Lisse. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Lisse.

Tuinschermen Lisse

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Lisse

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Lisse uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Lisse die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Lisse.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lisse is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Lisse zal vinden voor uw woning in Lisse. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Lisse.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Lisse bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Lisse gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Lisse

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Lisse nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Lisse

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkuijk
schutting IJburg
schutting Bemmel
schutting Apeldoorn
schutting Lith
schutting Boshoven
schutting Bunschoten
schutting Breugel
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Engelen
schutting Made
schutting Goudswaard