Schutting Lisse

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Lisse? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Lisse

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Lisse.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Lisse is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Lisse. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Lisse eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Lisse plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Lisse

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bosschenhoofd
schutting Heerlen
schutting Mill
schutting Streefkerk
schutting Arkel
schutting Zevenhuizen
schutting Dongen
schutting Rhoon
schutting Well
schutting Goes
schutting Damwoude
schutting Hillegom