Schutting Roosendaal

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Roosendaal? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de houten schutting perfect plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Roosendaal

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Roosendaal.

Een schutting plaatsen in Roosendaal hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Roosendaal is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Roosendaal.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Roosendaal.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Roosendaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Scherpenzeel
schutting Ursem
schutting Broek in Waterland
schutting Fijnaart
schutting Maasbracht
schutting Egmond-Binnen
schutting Nijeveen
schutting Nibbixwoud
schutting Grou
schutting Schijndel
schutting Appingedam
schutting Blaricum