Schutting Roosendaal

Op zoek naar een nieuwe schutting Roosendaal? Prins schuttingen kan uw schutting Roosendaal op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Roosendaal vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roosendaal

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Roosendaal correct zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Roosendaal zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Roosendaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Roosendaal.

Tuinschermen Roosendaal

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Roosendaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Roosendaal.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Roosendaal is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Roosendaal zal vinden voor uw woning in Roosendaal. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Roosendaal.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Roosendaal. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Roosendaal van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Roosendaal

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Roosendaal nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Roosendaal

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beerta
schutting Amsterdam
schutting Kesteren
schutting Marum
schutting Ulrum
schutting Neer
schutting Bolsward
schutting Rijswijk
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Hank
schutting Hoogezand
schutting Herwijnen