Schutting Roosendaal

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Roosendaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Roosendaal. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roosendaal

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers die niets anders doen dan het installeren van schutting Roosendaal. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Roosendaal gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Roosendaal bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Roosendaal.

Tuin schermen Roosendaal

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Roosendaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Roosendaal die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Roosendaal.

Een schutting plaatsen Roosendaal hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Roosendaal is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Roosendaal die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Roosendaal eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Roosendaal plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Roosendaal gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Roosendaal

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Roosendaal niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Roosendaal

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wanssum
schutting Goudswaard
schutting Nijkerkerveen
schutting Doesburg
schutting Heeze
schutting Boxtel
schutting Groot-Ammers
schutting Schoorl
schutting Linne
schutting Prinsenbeek
schutting Nieuw Bergen
schutting Sint Annaland