Schutting Axel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Axel? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Axel kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Axel

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Axel.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Axel is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Axel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Axel.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Axel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Axel.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Axel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haaften
schutting Beek
schutting Lisse
schutting Middelbeers
schutting Deventer
schutting Woudrichem
schutting Gasselternijveen
schutting Scheemda
schutting Goudswaard
schutting Damwoude
schutting Groet
schutting Noordwijk