Schutting Axel

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Axel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Axel. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Axel

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het bouwen van schuttingen Axel. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Axel.

Tuinschermen Axel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Axel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Axel uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Axel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Axel.

Een schutting plaatsen Axel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Axel is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Axel zal tegenkomen voor uw woning in Axel. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Axel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Axel zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Axel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Axel

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Axel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Axel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hilvarenbeek
schutting Kamperland
schutting Bakel
schutting Hattem
schutting Spakenburg
schutting Zegge
schutting Wervershoof
schutting Grootegast
schutting Zutphen
schutting Ewijk
schutting Nuth
schutting Wijk aan Zee