Schutting Galgenberg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Galgenberg? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Galgenberg. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Galgenberg

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Galgenberg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Galgenberg vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Galgenberg bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Galgenberg. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Galgenberg.

Tuin schermen Galgenberg

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Galgenberg

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Galgenberg: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Galgenberg die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Galgenberg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Galgenberg is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Galgenberg zult aantreffen voor uw woning in Galgenberg. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Galgenberg voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Galgenberg. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Galgenberg. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Galgenberg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Galgenberg

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Galgenberg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Galgenberg

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerjansdam
schutting Beerta
schutting Milheeze
schutting Ursem
schutting Abbekerk
schutting Grubbenvorst
schutting Zegveld
schutting Eelde
schutting Middelharnis
schutting Oude Pekela
schutting Boekelo
schutting Loenen