Schutting Galgenberg

Op zoek naar een luxe schutting Galgenberg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Galgenberg. Het zetten van een schuttingen Galgenberg kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Galgenberg

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Galgenberg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Galgenberg erg populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Galgenberg zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Galgenberg.

Tuin schermen Galgenberg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Galgenberg

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Galgenberg: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Galgenberg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Galgenberg is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Galgenberg zal vinden voor uw woning in Galgenberg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Galgenberg.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Galgenberg. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Galgenberg. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Galgenberg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Galgenberg

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Galgenberg is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Galgenberg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borger
schutting Westerhoven
schutting Wolfheze
schutting Lichtenvoorde
schutting Raalte
schutting Niekerk
schutting Amerongen
schutting Baflo
schutting Laren
schutting Ursem
schutting Vessem
schutting Heiloo