Schutting Zepperen

Op zoek naar een hout beton schutting Zepperen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Zepperen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zepperen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Zepperen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Zepperen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Zepperen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zepperen.

Tuinschermen Zepperen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zepperen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Zepperen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zepperen is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Zepperen zal aantreffen voor uw woning in Zepperen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Zepperen voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Zepperen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Zepperen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Zepperen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Zepperen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Zepperen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Zepperen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wassenaar
schutting Deil
schutting Goor
schutting Reeuwijk
schutting Naarden
schutting Akersloot
schutting Hank
schutting Puttershoek
schutting Hallum
schutting Krabbendijke
schutting Varsseveld
schutting Andelst