Schutting Zepperen

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Zepperen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Zepperen leveren of zetten uw nieuwe schutting Zepperen deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zepperen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Zepperen bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Zepperen gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen Zepperen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Zepperen.

Tuinschermen Zepperen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Zepperen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Zepperen die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Zepperen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Zepperen is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Zepperen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Zepperen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Zepperen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Zepperen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Zepperen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Zepperen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Zepperen

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Bosch
schutting Kaatsheuvel
schutting Maarheeze
schutting Oudewater
schutting Aalsmeer
schutting Dongen
schutting Heythuysen
schutting Spakenburg
schutting Volendam
schutting Maasbracht
schutting Westerhoven
schutting Moerkapelle