Schutting Overdinkel

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Overdinkel? Wij kunnen uw schuttingen Overdinkel leveren of zetten de nieuwe schuttingen Overdinkel vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overdinkel

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Overdinkel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Overdinkel vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Overdinkel zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Overdinkel.

Tuinschermen Overdinkel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Overdinkel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Overdinkel: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Overdinkel.

Een schutting kopen Overdinkel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Overdinkel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Overdinkel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Overdinkel.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Overdinkel bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Overdinkel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Overdinkel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Overdinkel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Overdinkel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Overdinkel

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Panningen
schutting Kamperland
schutting Rotterdam
schutting Tholen
schutting Almelo
schutting Woudrichem
schutting Mierlo
schutting Hoogezand
schutting Uden
schutting Heerenveen
schutting Hoofddorp
schutting Vinkeveen