Schutting Overdinkel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Overdinkel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Overdinkel

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Overdinkel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Overdinkel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Overdinkel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Overdinkel.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Overdinkel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Overdinkel.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Overdinkel

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ameide
schutting Zwanenburg
schutting Blijham
schutting Kapelle
schutting Leersum
schutting Utrecht
schutting Grijpskerk
schutting Rotterdam
schutting Almere
schutting Sint Willebrord
schutting Chaam
schutting Steenwijk