Schutting Overdinkel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Overdinkel? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Overdinkel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overdinkel

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Overdinkel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Overdinkel zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Overdinkel.

Tuin schermen Overdinkel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Overdinkel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Overdinkel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Overdinkel is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Overdinkel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Overdinkel? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Overdinkel plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Overdinkel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Overdinkel

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Overdinkel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Overdinkel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Overdinkel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ittervoort
schutting Stein
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Heiloo
schutting Lelystad
schutting Andelst
schutting Waarland
schutting Emmen
schutting Waarland
schutting Hoogkarspel
schutting Hardegarijp
schutting Giesbeek