Schutting Jubbega

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Jubbega? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Jubbega kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de betonschutting correct plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Jubbega

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Jubbega.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Jubbega is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Jubbega. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Jubbega? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Jubbega plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Jubbega

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bussum
schutting Nederhorst
schutting Vlissingen
schutting Molenhoek
schutting Naaldwijk
schutting Ruinerwold
schutting Culemborg
schutting Brummen
schutting Heythuysen
schutting Geervliet
schutting Middelstum
schutting Nieuwkuijk