Schutting Jubbega

Op zoek naar een beton schutting Jubbega? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Jubbega. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Jubbega

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Jubbega foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Jubbega zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Jubbega.

Tuinschermen Jubbega

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Jubbega

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Jubbega.

Een tuinafscheiding kopen Jubbega hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Jubbega is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Jubbega zult vinden voor uw woning in Jubbega. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Jubbega? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Jubbega. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Jubbega. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Jubbega.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Jubbega

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Jubbega. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Jubbega

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Driel
schutting Hoek van Holland
schutting Neer
schutting Kloosterzande
schutting Stellendam
schutting Hasselt
schutting Tolkamer
schutting De Zilk
schutting Zuidhorn
schutting Haaksbergen
schutting Aarle-Rixtel
schutting Aalsmeer