Schutting Jubbega

Rond aan het kijken voor een beton schutting Jubbega? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Jubbega. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Jubbega

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niets anders doen dan het bouwen van schuttingen Jubbega. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Jubbega gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding Jubbega zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Jubbega.

Tuin schermen Jubbega

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Jubbega

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Jubbega.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Jubbega is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Jubbega. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Jubbega? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Jubbega bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Jubbega van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Jubbega

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Jubbega nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Jubbega

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Appelscha
schutting Langeraar
schutting Kessel
schutting Oudewater
schutting Herten
schutting Lelystad
schutting Tubbergen
schutting Kaatsheuvel
schutting Gameren
schutting Nuenen
schutting Bruinisse
schutting Haps