Schutting Numansdorp

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Numansdorp? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Numansdorp

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Numansdorp.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Numansdorp is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Numansdorp. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Numansdorp? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Numansdorp.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Numansdorp

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Budel
schutting Heinenoord
schutting Wapenveld
schutting Stolwijk
schutting Stadskanaal
schutting Achterveld
schutting Alverna
schutting Gerwen
schutting Merum
schutting Dinxperlo
schutting Tweede Exloërmond
schutting Berlikum