Schutting Numansdorp

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Numansdorp? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Numansdorp. Het bouwen van een een schutting Numansdorp kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Numansdorp

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Numansdorp. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Numansdorp erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Numansdorp zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Numansdorp.

Tuinschermen Numansdorp

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Numansdorp

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Numansdorp uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Numansdorp die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Numansdorp.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Numansdorp is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Numansdorp zal vinden voor uw woning in Numansdorp. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Numansdorp.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Numansdorp. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Numansdorp.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Numansdorp gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Numansdorp

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Numansdorp nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Numansdorp heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Numansdorp

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Margraten
schutting Den Ham
schutting Lobith
schutting Groningen
schutting Woerden
schutting Nieuwleusen
schutting Ter Apel
schutting Limmen
schutting Ilpendam
schutting Bodegraven
schutting Gilze
schutting Hoogkarspel