Schutting Blijham

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Blijham? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Blijham. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blijham

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Blijham, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Blijham vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Blijham zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Blijham.

Tuin schermen Blijham

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Blijham

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Blijham: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Blijham.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Blijham is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Blijham. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Blijham voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Blijham. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Blijham. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Blijham gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Blijham

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Blijham. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Blijham heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Blijham

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Chaam
schutting Wanroij
schutting Baarn
schutting Kerkrade
schutting Gendt
schutting Aardenburg
schutting Muiderberg
schutting Hulsen
schutting Kamperland
schutting Teteringen
schutting Nieuwveen
schutting Bergschenhoek