Schutting Blijham

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Blijham? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het installeren van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Blijham

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Blijham.

Een schutting kopen in Blijham hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Blijham is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Blijham. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Blijham eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Blijham. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Blijham bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Blijham

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rijssen
schutting Elburg
schutting Stiens
schutting Musselkanaal
schutting Middenmeer
schutting Nibbixwoud
schutting Staphorst
schutting Hellevoetsluis
schutting Tholen
schutting ‘t Harde
schutting Aalten
schutting Driemond