Schutting Appingedam

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Appingedam? Wij kunnen de schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Appingedam kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren personeel welke niks anders verrichten dan het plaatsen van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Appingedam

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Appingedam.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Appingedam is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Appingedam.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Appingedam. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Appingedam. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Appingedam

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heinkenszand
schutting Raalte
schutting ‘t Harde
schutting Sleen
schutting Harskamp
schutting Langenboom
schutting Roosendaal
schutting Dinteloord
schutting Helvoirt
schutting Margraten
schutting Neede
schutting Loenen