Schutting Appingedam

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Appingedam? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Appingedam. Het zetten van een schuttingen Appingedam kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Appingedam

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke niks anders doen dan het bouwen van schutting Appingedam. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Appingedam bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Appingedam.

Tuinschermen Appingedam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Appingedam

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Appingedam uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Appingedam: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Appingedam.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Appingedam is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Appingedam zult aantreffen voor uw woning in Appingedam. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Appingedam? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Appingedam.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Appingedam gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Appingedam

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Appingedam is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Appingedam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Appingedam

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkarspel
schutting Gieten
schutting Aduard
schutting Losser
schutting Witmarsum
schutting Oud-Heusden
schutting Wijhe
schutting Marum
schutting Hardegarijp
schutting Helmond Brandevoort
schutting Hardegarijp
schutting Kudelstaart