Schutting Vilvoorde

Op zoek naar een hout beton schutting Vilvoorde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Vilvoorde. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vilvoorde

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Vilvoorde, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Vilvoorde gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Vilvoorde zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Vilvoorde. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Vilvoorde.

Tuin schermen Vilvoorde

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vilvoorde

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Vilvoorde.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vilvoorde is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Vilvoorde. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Vilvoorde voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Vilvoorde. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Vilvoorde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Vilvoorde

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Vilvoorde is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Vilvoorde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vilvoorde

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellendoorn
schutting Haarlem
schutting Standdaarbuiten
schutting Rijsbergen
schutting Loon op Zand
schutting Bovenkarspel
schutting Hengelo
schutting Barneveld
schutting Sint Philipsland
schutting Ruinen
schutting Den Dolder
schutting Eerbeek