Schutting Vilvoorde

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Vilvoorde? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Vilvoorde. Het monteren van een een schutting Vilvoorde kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vilvoorde

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Vilvoorde bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Vilvoorde gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Vilvoorde zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Vilvoorde.

Tuinschermen Vilvoorde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vilvoorde

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Vilvoorde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vilvoorde is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Vilvoorde die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Vilvoorde? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Vilvoorde. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Vilvoorde.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Vilvoorde

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Vilvoorde. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Vilvoorde

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Venray
schutting Sint Anthonis
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Heerenveen
schutting Wamel
schutting Heerjansdam
schutting ’t Veld
schutting Vlodrop
schutting Enter
schutting Heteren
schutting Leusden
schutting Assen