Schutting Nijnsel

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Nijnsel? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het zetten van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Nijnsel

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Nijnsel.

Een schutting plaatsen in Nijnsel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Nijnsel is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Nijnsel.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Nijnsel.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Nijnsel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Doorn
schutting Heerjansdam
schutting Brakel
schutting Bergambacht
schutting Medemblik
schutting Bruinisse
schutting Dinteloord
schutting Hoogvliet
schutting Waalwijk
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Cuijk
schutting Clinge