Schutting Nijnsel

Op zoek naar een luxe schutting Nijnsel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Nijnsel. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijnsel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Nijnsel bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Nijnsel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Nijnsel.

Tuinschermen Nijnsel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nijnsel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Nijnsel.

Een tuinafscheiding plaatsen Nijnsel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Nijnsel is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Nijnsel zult vinden voor uw woning in Nijnsel. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Nijnsel voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Nijnsel.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Nijnsel van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Nijnsel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Nijnsel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Nijnsel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sommelsdijk
schutting Nieuwerkerk
schutting Scharwoude
schutting Steenbergen
schutting Geldrop
schutting Zwartemeer
schutting Zegveld
schutting Lekkerkerk
schutting Ridderkerk
schutting Gennep
schutting Moergestel
schutting Zoetermeer