Schutting Vechmaal

Op zoek naar een nieuwe schutting Vechmaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Vechmaal. Het zetten van een een schutting Vechmaal kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vechmaal

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Vechmaal bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Vechmaal erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Vechmaal bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Vechmaal.

Tuin schermen Vechmaal

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Vechmaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Vechmaal uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vechmaal: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vechmaal.

Een schutting plaatsen Vechmaal hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vechmaal is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Vechmaal. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Vechmaal voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Vechmaal bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Vechmaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Vechmaal

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Vechmaal niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vechmaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vechmaal

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Hank
schutting Coevorden
schutting Dorst
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Hardenberg
schutting Hengelo
schutting Edam
schutting Aardenburg
schutting Hoogkarspel
schutting Zuidland
schutting Zutphen