Schutting Vechmaal

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Vechmaal? Wij kunnen uw schutting Vechmaal bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Vechmaal vakkundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vechmaal

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Vechmaal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Vechmaal gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type schutting Vechmaal zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Vechmaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Vechmaal.

Tuin schermen Vechmaal

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vechmaal

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Vechmaal uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Vechmaal die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Vechmaal.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Vechmaal is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Vechmaal. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Vechmaal.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Vechmaal. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Vechmaal bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Vechmaal van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Vechmaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Vechmaal niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Vechmaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Vechmaal

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haamstede
schutting Goedereede
schutting Grou
schutting Oud-Heusden
schutting Stiens
schutting Roosendaal
schutting Ravenstein
schutting Slochteren
schutting Son
schutting Wouw
schutting Boekelo
schutting Castricum