Schutting Kapelle-op-den-Bos

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Kapelle-op-den-Bos? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Kapelle-op-den-Bos. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kapelle-op-den-Bos

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Kapelle-op-den-Bos bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Kapelle-op-den-Bos vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Kapelle-op-den-Bos zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Kapelle-op-den-Bos. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Kapelle-op-den-Bos.

Tuin schermen Kapelle-op-den-Bos

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Kapelle-op-den-Bos

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kapelle-op-den-Bos.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kapelle-op-den-Bos is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Kapelle-op-den-Bos die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Kapelle-op-den-Bos eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Kapelle-op-den-Bos zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Kapelle-op-den-Bos van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kapelle-op-den-Bos

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Kapelle-op-den-Bos is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kapelle-op-den-Bos heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kapelle-op-den-Bos

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Bruinisse
schutting Ten Boer
schutting Soesterberg
schutting Oosterland
schutting Middenmeer
schutting Heteren
schutting Sittard
schutting Rijen
schutting Zoetermeer
schutting Mierlo
schutting Wijchen