Schutting Putten

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Putten? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Putten. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Putten

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Putten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Putten erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Putten.

Tuin schermen Putten

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Putten

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Putten: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Putten.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Putten is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Putten die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Putten voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Putten. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Putten.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Putten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Putten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Putten nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Putten

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Julianadorp
schutting Stramproy
schutting Balkbrug
schutting Winsum
schutting Clinge
schutting Barneveld
schutting Rijssen
schutting Hoogvliet
schutting Raamsdonk
schutting Harmelen
schutting Susteren
schutting Maastricht