Schutting Putten

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Putten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Putten. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Putten

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Putten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Putten vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Putten bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Putten.

Tuin schermen Putten

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Putten

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Putten: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Putten.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Putten is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Putten zult tegenkomen voor uw woning in Putten. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Putten? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Putten. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Putten van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Putten

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Putten is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Putten

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wapenveld
schutting Delden
schutting Vijfhuizen
schutting Etten-Leur
schutting Nijkerkerveen
schutting Blijham
schutting Berg
schutting Moerkapelle
schutting Maartensdijk
schutting Coevorden
schutting Leiden
schutting Julianadorp