Schutting Huissen

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Huissen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Huissen

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Huissen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Huissen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Huissen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Huissen.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Huissen zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Huissen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Borculo
schutting Leiden
schutting Blerick
schutting Borgharen
schutting Oosterhesselen
schutting Warnsveld
schutting Mook
schutting Breezand
schutting Kamperland
schutting Vijfhuizen
schutting Borgharen
schutting Schoonebeek