Schutting Huissen

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Huissen? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Huissen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huissen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Huissen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Huissen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Huissen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Huissen.

Tuin schermen Huissen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Huissen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Huissen uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Huissen: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Huissen die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Huissen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Huissen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Huissen die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Huissen voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Huissen. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Huissen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Huissen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Huissen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Huissen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Huissen

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tilburg
schutting Egmond-Binnen
schutting Langenboom
schutting Aduard
schutting Pannerden
schutting Hulsen
schutting Nederhorst
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Genemuiden
schutting Schoorl
schutting Steenbergen
schutting Vollenhove