Schutting Utrecht

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Utrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Utrecht. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Utrecht

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Utrecht foutloos monteren. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Utrecht.

Tuin schermen Utrecht

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Utrecht

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Utrecht.

Een schutting kopen Utrecht hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Utrecht is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Utrecht die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Utrecht voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Utrecht. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Utrecht van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Utrecht

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Utrecht nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Utrecht

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudehaske
schutting Lienden
schutting Leunen
schutting Odijk
schutting Boekelo
schutting Hulsen
schutting Obdam
schutting Angerlo
schutting Numansdorp
schutting Rijsoord
schutting Beesel
schutting Ouderkerk aan den IJssel