Schutting Lopik

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Lopik? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lopik

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Lopik.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Lopik is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Lopik.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Lopik plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Lopik

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Elim
schutting Noordwijk
schutting Weerselo
schutting Aalsmeer
schutting Overdinkel
schutting Wommels
schutting Zwartemeer
schutting Gorinchem
schutting Waspik
schutting IJmond
schutting Lemelerveld
schutting Huijbergen