Schutting Opperdoes

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Opperdoes? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinafscheiding Opperdoes. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de tuinafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de betonschutting correct zetten. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Opperdoes

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Opperdoes.

Een tuinafscheiding kopen Opperdoes hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opperdoes is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding zult aantreffen Opperdoes. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Opperdoes? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Opperdoes plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Opperdoes

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Thorn
schutting Leimuiden
schutting Rijsbergen
schutting Putte
schutting Anna-Paulowna
schutting Hattem
schutting Lage Zwaluwe
schutting Bedum
schutting Den Helder
schutting Overloon
schutting Sleeuwijk
schutting Arcen