Schutting Opperdoes

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Opperdoes? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Opperdoes kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Opperdoes

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Opperdoes.

Een erfafscheiding plaatsen in Opperdoes hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Opperdoes is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Opperdoes. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Opperdoes eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Opperdoes.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Opperdoes

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Anna-Paulowna
schutting Lent
schutting Elst
schutting Zeewolde
schutting Avenhorn
schutting Hilvarenbeek
schutting Voorhout
schutting Overdinkel
schutting Ittervoort
schutting Ammerstol
schutting Diepenveen
schutting Schagen