Schutting Opperdoes

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Opperdoes? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Opperdoes. Het zetten van een schuttingen Opperdoes kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opperdoes

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Opperdoes perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Opperdoes gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Opperdoes bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Opperdoes.

Tuinschermen Opperdoes

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Opperdoes

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Opperdoes: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Opperdoes.

Een schutting plaatsen Opperdoes hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Opperdoes is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Opperdoes zult tegenkomen voor uw woning in Opperdoes. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin Opperdoes? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Opperdoes. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Opperdoes plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Opperdoes van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Opperdoes

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Opperdoes. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Opperdoes heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Opperdoes

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Epe
schutting Beek
schutting Venray
schutting Dongen
schutting Schinveld
schutting Heenvliet
schutting Echt
schutting Rheden
schutting Waalwijk
schutting Philippine
schutting Andijk
schutting Heukelum