Schutting Groesbeek

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Groesbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Groesbeek kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Groesbeek

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Groesbeek.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Groesbeek is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Groesbeek.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Groesbeek zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Groesbeek

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hollandscheveld
schutting Heiloo
schutting Zwanenburg
schutting Oosterhout
schutting Tholen
schutting Odoorn
schutting Stolwijk
schutting Wagenborgen
schutting Nieuw Bergen
schutting Bladel
schutting Hoeven
schutting Wijk aan Zee