Schutting Groesbeek

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Groesbeek? Wij kunnen de schutting Groesbeek op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Groesbeek deskundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groesbeek

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Groesbeek foutloos monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Groesbeek vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Groesbeek bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Groesbeek.

Tuin schermen Groesbeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Groesbeek

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Groesbeek uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Groesbeek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Groesbeek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Groesbeek is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Groesbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Wellicht hebben we Groesbeek voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren Groesbeek. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Groesbeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Groesbeek

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Groesbeek. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Groesbeek

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klazienaveen
schutting Halfweg
schutting Hasselt
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Berghem
schutting Maasland
schutting Eefde
schutting Tricht
schutting Eelde
schutting Olst
schutting Gulpen
schutting Hellevoetsluis