Schutting Roggel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Roggel? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Roggel. Het zetten van een een schutting Roggel kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roggel

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Roggel correct zetten. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Roggel zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Roggel.

Tuin schermen Roggel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Roggel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Roggel.

Een tuinafscheiding plaatsen Roggel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Roggel is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinschutting Roggel die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben we Roggel voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Roggel. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Roggel. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Roggel.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Roggel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Roggel niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Roggel

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit meerdere type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Well
schutting Veen
schutting Wamel
schutting Stein
schutting Tilburg
schutting Kamperland
schutting Zoetermeer
schutting Heythuysen
schutting Oudenbosch
schutting Boekelo
schutting Oosterwolde
schutting Merum