Schutting Roggel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Roggel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Roggel. Het monteren van een een schutting Roggel kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roggel

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het installeren van schutting Roggel. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Roggel erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding Roggel zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Roggel. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Roggel.

Tuinschermen Roggel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Roggel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Roggel uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Roggel die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Roggel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Roggel is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Roggel. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Roggel eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Roggel. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Roggel.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Roggel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Roggel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Roggel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Roggel

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogvliet
schutting Giesbeek
schutting Mill
schutting Doorwerth
schutting Mijdrecht
schutting Bosschenhoofd
schutting Beesd
schutting Enschede
schutting Groet
schutting Willemstad
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Nieuw-Vossemeer