Schutting Roggel

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Roggel? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Roggel

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Roggel.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Roggel is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Roggel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Roggel.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Roggel. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Roggel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Roggel

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Beegden
schutting Westkapelle
schutting Maassluis
schutting Bladel
schutting Monnickendam
schutting Winkel
schutting Langerak
schutting Zwartsluis
schutting Woubrugge
schutting Nibbixwoud
schutting West-Terschelling
schutting Tolkamer