Schutting Webbekom

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Webbekom? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Webbekom. Het monteren van een tuinafscheiding Webbekom kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Webbekom

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Webbekom zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding plaatsen Webbekom.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Webbekom is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Webbekom.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Webbekom bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Webbekom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Buitenpost
schutting Andel
schutting Mijdrecht
schutting Bergen op Zoom
schutting Schoorl
schutting Veen
schutting Tollebeek
schutting Beerta
schutting Swalmen
schutting Naaldwijk
schutting Soesterberg
schutting Ammerzoden