Schutting Webbekom

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Webbekom? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Webbekom. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Webbekom

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Webbekom bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Webbekom vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Webbekom.

Tuinschermen Webbekom

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Webbekom

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Webbekom uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Webbekom.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Webbekom is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Webbekom die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Webbekom? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Webbekom. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Webbekom.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Webbekom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Webbekom. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Webbekom

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moordrecht
schutting Oud-Beijerland
schutting Minnertsga
schutting Brummen
schutting Gouda
schutting Opperdoes
schutting Beekbergen
schutting Beesel
schutting Lexmond
schutting Velden
schutting Ulft
schutting Hengelo