Schutting Hertigembos

Rond aan het kijken voor een beton schutting Hertigembos? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Hertigembos. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hertigembos

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Hertigembos. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Hertigembos vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Hertigembos zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Hertigembos. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Hertigembos.

Tuinschermen Hertigembos

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Hertigembos

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hertigembos uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hertigembos.

Een tuinafscheiding kopen Hertigembos hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hertigembos is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Hertigembos die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Hertigembos.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Hertigembos. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Hertigembos. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Hertigembos gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hertigembos

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Hertigembos is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Hertigembos

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergen
schutting Schoonhoven
schutting Winterswijk
schutting ’t Veld
schutting Lith
schutting Moergestel
schutting Middenmeer
schutting Roggel
schutting Broek op Langedijk
schutting Moergestel
schutting Steenbergen
schutting Edam