Schutting Hertigembos

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Hertigembos? Prins schuttingen kan de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting Hertigembos vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een tuinafscheiding Hertigembos kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Schutting Hertigembos

Een houten tuinafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Hertigembos bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Hertigembos. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Hertigembos.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hertigembos is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen Hertigembos. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Hertigembos voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Hertigembos. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Hertigembos. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hertigembos

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Liessel
schutting Zwolle
schutting Harmelen
schutting Eelde
schutting Lichtenvoorde
schutting Alphen
schutting Vuren
schutting Monnickendam
schutting Oeffelt
schutting Maarheeze
schutting Oss
schutting Clinge