Schutting Staphorst

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Staphorst? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Staphorst

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Staphorst.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Staphorst is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Staphorst? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Staphorst.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Staphorst

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Breukelen
schutting Biezelinge
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Tolkamer
schutting Vlagtwedde
schutting Kessel
schutting Gieten
schutting Udenhout
schutting Kruiningen
schutting Brielle
schutting Margraten
schutting Culemborg