Schutting Staphorst

Op zoek naar een beton schutting Staphorst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Staphorst. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Staphorst

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Staphorst correct plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Staphorst erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Staphorst zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Staphorst.

Tuinschermen Staphorst

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Staphorst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Staphorst: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Staphorst die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Staphorst.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Staphorst is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Staphorst. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Staphorst voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Staphorst. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Staphorst. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Staphorst gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Staphorst

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Staphorst nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Staphorst

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Limbricht
schutting Callantsoog
schutting Den Dungen
schutting Heiloo
schutting Lemmer
schutting Dongen
schutting Zegge
schutting Hoogerheide
schutting Oosterwolde
schutting Lage Zwaluwe
schutting Bennebroek
schutting Heythuysen