Schutting Staphorst

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Staphorst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Staphorst. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Staphorst

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Staphorst foutloos monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Staphorst vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Staphorst bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Staphorst.

Tuinschermen Staphorst

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Staphorst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Staphorst: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Staphorst.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Staphorst is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Staphorst die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Staphorst.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Staphorst. Het was nog nooit zo simpel! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Staphorst.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Staphorst van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Staphorst

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Staphorst. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Staphorst

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergen
schutting Kloosterzande
schutting Vinkeveen
schutting Almere
schutting Hulsen
schutting Koudum
schutting Obdam
schutting Nibbixwoud
schutting Klimmen
schutting Moordrecht
schutting Borger
schutting Halsteren